$16.99

(+ $29.99 AirMail USB Drive)

Land Rover Ziekenauto Technische Handleiding

De Land Rover Ziekenauto is een speciaal voertuig dat is ontworpen om patiënten in noodsituaties te vervoeren. Het voertuig is gebaseerd op het Land Rover Defender-chassis en is uitgerust met een reeks functies om patiëntenzorg en -transport te vergemakkelijken.

Chassis en aandrijflijn

Het chassis van de Land Rover Ziekenauto is een ladderframe van staal, dat zorgt voor sterkte en duurzaamheid in off-road-omstandigheden. Het voertuig is uitgerust met een permanente vierwielaandrijving met een centraal differentieel en sperdifferentiëlen voor en achter. Dit systeem zorgt voor uitstekende tractie en handling, ongeacht het terrein.

De Land Rover Ziekenauto wordt aangedreven door een 2,2-liter turbodieselmotor met vier cilinders. De motor levert 122 pk en 360 Nm koppel. De motor is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak en een tweeversnellingsbak.

Exterieur

De Land Rover Ziekenauto is een opvallend voertuig met een uniek ontwerp. Het voertuig heeft een lange wielbasis met een grote laadruimte achterin. De achterkant van het voertuig is uitgerust met dubbele deuren die toegang geven tot de laadruimte. De deuren zijn voorzien van ruiten voor extra zichtbaarheid.

De Land Rover Ziekenauto is ook uitgerust met een reeks functies om de werkzaamheden van hulpverleners te vergemakkelijken. Deze functies omvatten:

  • Een sirene en zwaailichten
  • Een draagbaar brancardframe
  • Een zuurstofsysteem
  • Een defibrillator

Interieur

Het interieur van de Land Rover Ziekenauto is ruim en praktisch. De laadruimte is voorzien van vloerbedekking en een reeks bevestigingspunten voor medische apparatuur. De laadruimte is ook voorzien van een uitklapbare stoel voor een medisch begeleider.

De cabine van de Land Rover Ziekenauto is voorzien van een reeks functies voor het comfort en het gemak van de bestuurder. Deze functies omvatten:

  • Een airconditioningsysteem
  • Een audiosysteem
  • Elektrische ramen
  • Een middenconsole met opbergruimte

Prestaties

De Land Rover Ziekenauto is een capabel terreinvoertuig dat is ontworpen om te presteren in de meest uitdagende omstandigheden. Het voertuig heeft een maximale snelheid van 145 km/u en kan een helling van 45 graden beklimmen. De Land Rover Ziekenauto heeft ook een waaddiepte van 800 mm.

De Land Rover Ziekenauto is een betrouwbaar en capabel voertuig dat is ontworpen om te voldoen aan de veeleisende eisen van hulpdiensten. Het voertuig combineert uitstekende terreinprestaties met een ruime en praktische cabine, waardoor het de ideale keuze is voor het vervoer van patiënten in noodsituaties.